06–57546386

   info@hello-fitness.nl

Mijn naam is Rand Al-Najim, ik ben 30 jaar oud en gelukkig getrouwd. In juli 2015, ben ik afgestudeerd aan het Engelstalige internationale fysiotherapie programma (Bachelor/hbo) aan de Hanze Hogeschool te Groningen.

Tijdens de afgelopen jaren, is fysiotherapie mijn passie geworden. Ik geniet heel erg van het helpen van mensen tijdens hun herstelproces en het begeleiden om hun doelen te bereiken. Samen bepalen wij het gewenste einddoel(en), en samen zetten wij ons in om het einddoel te behalen. Dit motiveert mij niet enkel om verder te groeien binnen fysiotherapie, maar geeft mij ook elke dag weer erg veel energie en enthousiasme.

In 2014, ben ik Hello Fitness gestart. Als eigenaresse van de praktijk, is mijn ambitie om de beste kwaliteit zorgdiensten aan mijn cliënten te bieden. Dit doe ik door het ontwikkelen van mijn kennis en vaardigheden doormiddel van nascholing en op de hoogte blijven van de laatste onderzoeken.

Wanneer mogelijk, werk ik conform de richtlijnen en protocollen van de Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en pas ik evidence based therapie toe. Bovendien wordt de behandeling altijd gepersonaliseerd op uw specifieke doelen en mogelijkheden. Ik kijk niet enkel naar de gezondheidsprolemen, maar houd ook rekening met totale lichaam en de psychologische aspecten die de behandeling kunnen beinvloeden.

De ruime openingstijden 6 dagen per week, korte tijdslijnen voor een afspraak en de aan huisbezoeken maken het ideaal voor u om de afspraken te combineren met uw dagelijkse verantwoordelijkheden.

Het hoofddoel van Hello Fitness is om u te helpen uw doelen in zo’n kort mogelijke tijd te behalen tegen zo laag mogelijke kosten.

De pagina Over Hello Fitness is op: voor het laatst geupdate door