06–57546386

   info@hello-fitness.nl

Om de kwaliteit te waarborgen van de geleverde diensten, ben ik aangesloten bij het ‘Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie’ (KNGF) en het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR).

Wanneer mogelijk, werk ik conform de KNGF richtlijnen en protocollen en pas ik evidence based therapie toe. Ik blijf altijd op de hoogte door het volgen van de laatste onderzoeken, zodat ik in staat ben om effectieve evidence-based therapie toe te passen. Bovendien wordt de behandeling altijd gepersonaliseerd op uw specifieke doelen en mogelijkheden. Ik kijk niet enkel naar de gezondheidsprolemen, maar houd ook rekening met totale lichaam en de psychologische aspecten die de behandeling kunnen beinvloeden.

De ruime openingstijden 7 dagen per week, korte tijdslijnen voor een afspraak en de aan huisbezoeken maken het ideaal voor u om de fysiotherapie sessies te combineren met uw dagelijkse verantwoordelijkheden.

Het hoofddoel van Hello Fitness is om u te helpen uw doelen in zo’n kort mogelijke tijd te behalen tegen zo laag mogelijke kosten.

Meer informatie

De pagina Waarom Hello Fitness is op: voor het laatst geupdate door