06–57546386

   info@hello-fitness.nl

Rand met Muffin Mijn naam is Rand Al-Najim, ik ben 30 jaar oud en gelukkig getrouwd. Hoewel ik vele jaren van mijn leven in Spanje en Londen gewoond heb, ben ik geboren en opgevoed in Bagdad, Irak. In 2009 ben ik naar Nederland verhuisd. Kort nadat ik gesetteld was, heb ik mijzelf ingeschreven voor het Engelstalig internationale fysiotherapie programma (Bachelor/hbo) aan de Hanze Hogeschool te Groningen en ben ik met groot succes afgestudeerd in juli 2015.

Tijdens de afgelopen jaren, is fysiotherapie mijn passie geworden. Ik geniet heel erg van het helpen van mensen tijdens hun herstelproces en het begeleiden om hun doelen te bereiken. Het motiveert mij niet enkel om verder te groeien binnen fysiotherapie, maar geeft mij ook elke dag weer erg veel energie en enthousiasme.

Gedurende mijn studie wilde ik mij concentreren op sport fysiotherapie en om die reden heb ik ook de sportspecialisatie gevolgd, welke wordt gegeven door zeer ervaren (sport) fysiotherapeuten. Daarnaast heb ik tijdens 30 van mijn 40 stageweken onder de supervisie van sportfysiotherapeuten in Groningen gewerkt. Daarnaast heb ik ook de specialisatie ‘volwassenen’ gevolgd, welke zich vooral richt op bewegingsapparaat klachten zoals rug en nek problemen, hoofdpijn en vele andere algemene gezondheidsproblemen, waar ik dagelijks mee te maken had tijdens mijn 10 weekse stage onder begeleiding van een manueel fysiotherapeut bij een praktijk in Harlingen.

Van kindsbeen af, heb ik altijd geworsteld met het behouden van een gezond gewicht. Een aantal jaren geleden heb ik besloten om controle te nemen over mijn gezondheid, hiervoor heb ik gebruik gemaakt van waardevolle informatie welke ik tijdens mijn studie via diverse modules zoals; sportvoeding, sportrevalidatie en sport psychologie heb opgedaan. Deze modules bleken erg goed toepasbaar in het dagelijkse leven. Het succes wat ik behaald heb door 16 kilogram af te vallen (en het eraf te houden tot de dag van vandaag!) in combinatie met de kennis die ik heb opgedaan van fysiotherapie, hebben mij geïnspireerd om Hello Fitness te starten tijdens mijn laatste studie jaar.
Om die reden, als startende fysiotherapeut, is mijn ambitie om mensen te leren hoe ze optimaal kunnen omgaan met hun beperkingen, hen te steunen in het bereiken van hun fysieke doelen en te begeleiden van een zo spoedig mogelijk herstel. Ik wil altijd de beste kwaliteit zorgdiensten aan mijn cliënten bieden en zal daarom ook blijven studeren door het volgen van additionele cursussen en het halen van een Master opleiding in sport of manueel fysiotherapie.

Naast fysiotherapie, zijn mijn interesses, fitness, muziek, fotografie, het oefenen van de Nederlandse taal, koken, reizen en lange boswandelingen.

 

 

De pagina Wie ben ik is op: voor het laatst geupdate door